Csákvári József: Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében

Csákvári József könyve: Az idő árján - Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében | könyv borító

A Szerző, dr. Csákvári József művészettudományi kutatásai a magyar és az európai, illetve Európán kívüli műalkotások és művészeti ágak közötti kapcsolatok, kölcsönhatások feltárására irányulnak. Korábban megjelent műveiben is ezt a területet dolgozta fel (A Biblia témái az európai művészetben, A görög kultúra témái az európai művészetben, A színház- …

A Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében című könyv egy 2018-ban megjelent, 504 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Csákvári József írt és a Fotódoboz Kft. adja ki a 9786150030227 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csákvári József: Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csákvári József: Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében PDF, Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében PDF letöltés, Csákvári József: Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében ePUB, Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében ePUB letöltés, Csákvári József: Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében Mobi, Az idő árján – Párhuzamok a magyar és a környező népek művészetében Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csákvári József további könyvei

Fotódoboz Kft. kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

504 oldalas könyvek

9786150030227 ISBN-számú könyvek

Összes könyv