Cseri Dávid: Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig

Cseri Dávid könyve: Elfeledett Lovaslegendáink - Örknytábortól a tengerentúlig | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A könyv hőseinek neve a második világégés következményeinek köszönhetően napjainkra szinte elfeledetté vált. Legalábbis hazánkban. Az Egyesült Államokban vagy éppen a szélmalmok szegélyezte Hollandiában nevük ma is rengeteg igaz ember szívét dobogtatja meg, noha egész életükben minden tettükkel szülőföldjük lovaskultúrájának és dicsőségének öregbítésére …

A Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig című könyv egy 2016-ban megjelent, 139 oldalból álló, Lovassportok, Sport kategóriájú könyv, melyet Cseri Dávid írt és a Magánkiadás adja ki a 9789631249866 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Cseri Dávid: Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Cseri Dávid: Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig PDF, Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig PDF letöltés, Cseri Dávid: Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig ePUB, Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig ePUB letöltés, Cseri Dávid: Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig Mobi, Elfeledett Lovaslegendáink – Örknytábortól a tengerentúlig Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Cseri Dávid további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Lovassportok, Sport kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

139 oldalas könyvek

9789631249866 ISBN-számú könyvek

Összes könyv