Csisztu Zsuzsa: Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc?

Csisztu Zsuzsa könyve: Kisgyerek, kis gond - ez valami vicc? | könyv borító

Nem tudjuk mi a tutit. Sőt, a totót sem. Egyáltalán, semmilyen megmondóemberkedésre ne számítsatok, ha kézbe veszitek ezt a kis kedves, családi sztorigyűjteményt. De talán készülhettek néhány szívből jövő jelenetre, és a ti életetekben is felismerhető szituációra. Olykor bájos, máskor kicsit ciki szülői bénáskodásokra és tépelődésekre. Ráismerhettek az állan…

A Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? című könyv egy 2018-ban megjelent, 320 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Csisztu Zsuzsa írt és a ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. adja ki a 9789634472766 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csisztu Zsuzsa: Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csisztu Zsuzsa: Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? PDF, Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? PDF letöltés, Csisztu Zsuzsa: Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? ePUB, Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? ePUB letöltés, Csisztu Zsuzsa: Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? Mobi, Kisgyerek, kis gond – ez valami vicc? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csisztu Zsuzsa további könyvei

ALEXANDRA KÖNYVESHÁZ KFT. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789634472766 ISBN-számú könyvek

Összes könyv