Csukás István: Pom Pom újabb meséi

Csukás István könyve: Pom Pom újabb meséi | könyv borító

Pom Pom, akit igazán nem ismer senki, de most leginkább egy szőrsapkához hasonlít, újabb történeteket mesél Picumak és nekünk Egylábú Esernyőmadárról, Durrbelebumról, Benzinszívó Szúnyogról meg a többiekről, akik eleinte galibát okoznak, de végül a kövér, okos, jószívű, csokiszerető madár, Gombóc Artúr megoldja a legnehezebb helyzeteket is. Azért Picur mindig m…

A Pom Pom újabb meséi című könyv egy 2017-ban megjelent, 75 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet Csukás István írt és a Könyvmolyképző Kiadó Kft. adja ki a 9789634572923 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Csukás István: Pom Pom újabb meséi egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Csukás István: Pom Pom újabb meséi PDF, Pom Pom újabb meséi PDF letöltés, Csukás István: Pom Pom újabb meséi ePUB, Pom Pom újabb meséi ePUB letöltés, Csukás István: Pom Pom újabb meséi Mobi, Pom Pom újabb meséi Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Csukás István további könyvei

Könyvmolyképző Kiadó Kft. kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági, Kortárs mesék, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

75 oldalas könyvek

9789634572923 ISBN-számú könyvek

Összes könyv