D.H. Lawrence: Love Among The Haystacks – Obw Library 2 Cd-Pack *3E – Oxford Bookworms 2. – CD Pack

D.H. Lawrence könyve: Love Among The Haystacks - Obw Library 2 Cd-Pack *3E - Oxford Bookworms 2. - CD Pack | könyv borító

It is hay-making time on the Wookey farm. Two brothers are building the haystack, but thinking about other things – about young women, and love. There are angry words, and then a fight between the brothers. But the work goes on, visitors come and go, and the long hot summer day slowly turns to evening. Then the sun goes down, covering the world with a carpet of darkness. From the hedges around th…

A Love Among The Haystacks – Obw Library 2 Cd-Pack *3E – Oxford Bookworms 2. – CD Pack című könyv egy 2008-ban megjelent, 56 oldalból álló, Könnyített olvasmányok, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyv, melyet D.H. Lawrence írt és a Oxford University Press adja ki a 9780194790420 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a D.H. Lawrence: Love Among The Haystacks – Obw Library 2 Cd-Pack *3E – Oxford Bookworms 2. – CD Pack egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

D.H. Lawrence további könyvei

Oxford University Press kiadó további könyvei

Könnyített olvasmányok, Szótár, nyelvkönyv Angol kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

56 oldalas könyvek

9780194790420 ISBN-számú könyvek

Összes könyv