Damaszkin Arzén: A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában

Damaszkin Arzén könyve: A Maszáj fennsíkon - Magyar vadászok Afrikában | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Az író 1854-ben született Temesváron. Barátja a nagyhírű felfedező és vadász Teleki Sámuel gróf bíztatására indult el – 1903-ban Afrikába. Ennek a vadászkirándulásnak az adott vadásztörténeti jelentőséget, hogy magával vitte Kittenberger Kálmánt, a későbbi híres afrikvadászunkat, aki ekkor lépett először Afrika földjére. Az eredeti könyv 1906-ban jelent meg “A…

A A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában című könyv egy 2005-ban megjelent, 312 oldalból álló, Sport, Vadászat kategóriájú könyv, melyet Damaszkin Arzén írt és a Dénes Natur Műhely Kiadó adja ki a 9789639369542 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Damaszkin Arzén: A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Damaszkin Arzén: A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában PDF, A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában PDF letöltés, Damaszkin Arzén: A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában ePUB, A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában ePUB letöltés, Damaszkin Arzén: A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában Mobi, A Maszáj fennsíkon – Magyar vadászok Afrikában Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Damaszkin Arzén további könyvei

Dénes Natur Műhely Kiadó kiadó további könyvei

Sport, Vadászat kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

312 oldalas könyvek

9789639369542 ISBN-számú könyvek

Összes könyv