Daniel Metcalfe: A Selyemút hírmondói

Daniel Metcalfe könyve: A Selyemút hírmondói | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: , ,

“Szinte poggyász nélkül, egyedül szeltem át Közép-Ázsiát. Akár meredek hegyi ösvényeken kapaszkodtam, akár átkozott síkságokon utaztam a térség legeldugottabb, legrémségesebb, legszennyezettebb helyei felé, mindig menedéket kaptam az ott élő emberektől. Visszaemlékezéseikből, történelmük, hagyományaik gazdag tárházából és útleírásokból merítve igyekszem f…

A A Selyemút hírmondói című könyv egy 2012-ban megjelent, 304 oldalból álló, Utazás, Ázsia, Útleírások kategóriájú könyv, melyet Daniel Metcalfe írt és a Geographia Kiadó adja ki a 9786155105227 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Daniel Metcalfe: A Selyemút hírmondói egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Daniel Metcalfe: A Selyemút hírmondói PDF, A Selyemút hírmondói PDF letöltés, Daniel Metcalfe: A Selyemút hírmondói ePUB, A Selyemút hírmondói ePUB letöltés, Daniel Metcalfe: A Selyemút hírmondói Mobi, A Selyemút hírmondói Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Daniel Metcalfe további könyvei

Geographia Kiadó kiadó további könyvei

Utazás, Ázsia, Útleírások kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9786155105227 ISBN-számú könyvek

Összes könyv