DARVASI LÁSZLÓ: TRAPITI – HANGOSKÖNYV

DARVASI LÁSZLÓ könyve: TRAPITI - HANGOSKÖNYV | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“Egy szép napon fura kis manócska bukkan fel Kavicsváron, nem tudja honnan és miért jött, csak azt, hogy Bánatos Olivértől a magányos és szomorkás festőtől kell segítséget kérnie. Ő Trapiti. De ki tudja, mi az a Trapiti? És ki tudja, ki az a Trapiti? Annyit elárulhatunk, hogy ő Harmadik Alfréd Bökkelöki bizurr-mizurr király és Malvin királynő gyermeke, akik a múltban …

A TRAPITI – HANGOSKÖNYV című könyv egy 2018-ban megjelent, ISBN: oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyv, melyet DARVASI LÁSZLÓ írt és a Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó adja ki a 9789630991797 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a DARVASI LÁSZLÓ: TRAPITI – HANGOSKÖNYV egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: DARVASI LÁSZLÓ: TRAPITI – HANGOSKÖNYV PDF, TRAPITI – HANGOSKÖNYV PDF letöltés, DARVASI LÁSZLÓ: TRAPITI – HANGOSKÖNYV ePUB, TRAPITI – HANGOSKÖNYV ePUB letöltés, DARVASI LÁSZLÓ: TRAPITI – HANGOSKÖNYV Mobi, TRAPITI – HANGOSKÖNYV Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

DARVASI LÁSZLÓ további könyvei

Kossuth Kiadó / Mojzer Kiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Mesekönyvek kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

ISBN: oldalas könyvek

9789630991797 ISBN-számú könyvek

Összes könyv