David Glover: Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa

David Glover könyve: Kalandos küldetés - A Minótaurosz labirintusa | könyv borító

Újabb kötetekkel bővült népszerű sorozatunk, a Kalandos küldetés! Az útvesztők házában és A kalózok barlangjában a matematikai ismereteiket teszi próbára (számtani alapműveletek és geometria témakörben), míg A Minótaurosz labirintusa és A lovagi viadal küldetéseinek megoldásához a történelmi tudásukat kell előhívniuk. A történetek során a sikerélmény garant…

A Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa című könyv egy 2015-ban megjelent, 48 oldalból álló, 6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet David Glover írt és a Napraforgó adja ki a 9789634455660 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a David Glover: Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: David Glover: Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa PDF, Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa PDF letöltés, David Glover: Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa ePUB, Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa ePUB letöltés, David Glover: Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa Mobi, Kalandos küldetés – A Minótaurosz labirintusa Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

David Glover további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

6-10 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789634455660 ISBN-számú könyvek

Összes könyv