David Vienna: Nyugodj le b*szki!

David Vienna könyve: Nyugodj le b*szki! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Totál ki vagy bukva a kölyködtől. Oké, más újság nincs? Ugyanis ez tök rendben van, főleg akkor, ha odafigyelsz a megannyi nevelési szakértőre, akik nagy élvezettel hányják a szemedre, hogy mi mindent csinálsz rosszul. És csak a fejüket csóválják mosott ruhák láttán, ahogy azok halmokban hevernek a kanapéra hajítva. Pedig több mint félmillió mama és papa szerint sem…

A Nyugodj le b*szki! című könyv egy 2015-ban megjelent, 120 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet David Vienna írt és a Noran Libro Kiadó adja ki a 9786155513398 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a David Vienna: Nyugodj le b*szki! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

David Vienna további könyvei

Noran Libro Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

120 oldalas könyvek

9786155513398 ISBN-számú könyvek

Összes könyv