Deákné B. Katalin: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára

Deákné B. Katalin könyve: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! - 4-10 éves gyermekek számára | könyv borító

E kiadvány sokat segíthet Önnek abban, hogy időnként feltérképezze gyermeke lelkiállapotát. Gyakran előfordul, hogy nem vesszük észre, ha gyermekeinket bántja valami,ha lelkileg terheltek, ha olyan titkot hordoznak, ami rányomja a bélyegét a hétköznapjaikra. Amikor olyan képet látunk, amin valaki valamilyen érzelmi állapotban van, általában a saját tapasztalataink, érzel…

A Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára című könyv egy 2016-ban megjelent, 24 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Deákné B. Katalin írt és a Tudatos Lépés Kft. adja ki a 9786155571510 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Deákné B. Katalin: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Deákné B. Katalin: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára PDF, Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára PDF letöltés, Deákné B. Katalin: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára ePUB, Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára ePUB letöltés, Deákné B. Katalin: Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára Mobi, Tesztelje gyermeke lelkiállapotát! – 4-10 éves gyermekek számára Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Deákné B. Katalin további könyvei

Tudatos Lépés Kft. kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

24 oldalas könyvek

9786155571510 ISBN-számú könyvek

Összes könyv