Desmond Morris: Babafigyelőben

Desmond Morris könyve: Babafigyelőben | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

“A Babafigyelőben úgy közelítünk a kicsikhez, hogy ne a magunk szempontjai szerint, hanem az ő szemszögükből nézzünk körül a világban. Minél jobban elsajátítjuk a csecsemő gondolkodásmódját, annál valószínűbb, hogy jó szülő válik belőlünk.”

A Babafigyelőben című könyv egy 2009-ban megjelent, 188 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyv, melyet Desmond Morris írt és a Gabo Kiadó adja ki a 9789636892357 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Desmond Morris: Babafigyelőben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Desmond Morris: Babafigyelőben PDF, Babafigyelőben PDF letöltés, Desmond Morris: Babafigyelőben ePUB, Babafigyelőben ePUB letöltés, Desmond Morris: Babafigyelőben Mobi, Babafigyelőben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Desmond Morris további könyvei

Gabo Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Kisbabák és kismamák kategóriájú könyvek

2009-ban megjelent könyvek

188 oldalas könyvek

9789636892357 ISBN-számú könyvek

Összes könyv