Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi!

Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás könyve: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! | könyv borító

Ez a kiadvány az ECDL Syllabus 4.0 verzióját és a középszintű érettségi követelményeit dolgozza fel.Témakörei a következők:ECDLOperációs rendszerek, szövegszerkesztés, táblázatkezelés, adatbázis-kezelés, prezentáció, információ és kommunikáció.Középszintű érettségiInformáció és társadalom, információ és hálózati ismeretek, kommunikáció, kódolás, in…

A 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! című könyv egy 2004-ban megjelent, ISBN: 9789631946031 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás írt és a Nemzeti Tankönyvkiadó adja ki a 9789631946031 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! PDF, 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! PDF letöltés, Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! ePUB, 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! ePUB letöltés, Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás: 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! Mobi, 16072 IRÁNY az ECDL! a középszintű érettségi! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Devecz Ferenc-Jónás Katalin-Juhász Tibor-Kévés Rita-Reményi Zoltán-Siegler Gábor-Takács Barnabás további könyvei

Nemzeti Tankönyvkiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2004-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789631946031 oldalas könyvek

9789631946031 ISBN-számú könyvek

Összes könyv