Diószegi Zsolt: Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály

Diószegi Zsolt könyve: Almatanoda - Szövegértés 1-2.osztály | könyv borító

Szövegértés foglalkoztatóval azoknak a gyerekeknek szeretnék segítséget adni, akik játékos formában, az állatok jellemzőinek felidézésével szeretnének megismerkedni az ábécé betüivel. Szeretném megkönnyíteni azoknak a szülőknek a dolgát is, akik érdeklődő gyermeküket kívánják bevezetni az olvasás világába, szívesen szánnak időt arra, hogy kíváncsi csemeté…

A Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály című könyv egy 2019-ban megjelent, 48 oldalból álló, 1-4 évfolyam, Magyar, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Diószegi Zsolt írt és a Elektra Kiadóház adja ki a 9789635100101 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Diószegi Zsolt: Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Diószegi Zsolt: Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály PDF, Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály PDF letöltés, Diószegi Zsolt: Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály ePUB, Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály ePUB letöltés, Diószegi Zsolt: Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály Mobi, Almatanoda – Szövegértés 1-2.osztály Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Diószegi Zsolt további könyvei

Elektra Kiadóház kiadó további könyvei

1-4 évfolyam, Magyar, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

48 oldalas könyvek

9789635100101 ISBN-számú könyvek

Összes könyv