Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD

könyve: Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

A Direkt tankönyvcsalád: együtt az érettségiig vezető úton A nagy sikerű sorozatban már az első kötettől jelölve vannak a jellemző érettségi írásbeli és szóbeli feladattípusok. A tanulók folyamatosan követhetik és ellenőrizhetik a vizsgához szükséges nyelvi és kommunikatív kompetenciák elsajátításának aktuális szintjét. A direkt tankönyvcsalád kifejezetten a…

A Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD című könyv egy 2013-ban megjelent, ISBN: 9789639641457 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet írt és a Klett Kiadó adja ki a 9789639641457 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD PDF, Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD PDF letöltés, : Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD ePUB, Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD ePUB letöltés, : Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD Mobi, Direkt 2. Munkafüzet + Audio-CD Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Klett Kiadó kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

ISBN: 9789639641457 oldalas könyvek

9789639641457 ISBN-számú könyvek

Összes könyv