Dobcsányi János: Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ

Dobcsányi János, Sörös Katalin könyve: Feladattornyok matematikából - GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ | könyv borító

Kiadónk új feladatgyűjteményének különlegessége, hogy a feladatokat nemcsak tematikusan csoportosítva, hanem egymásra épülő feladattornyokba rendezve tartalmazza. Mind a 143 torony 7-7 növekvő nehézségű feladatból épül fel, melyek lehetőséget biztosítanak a gyakorlástól a közép- és emelt szintű érettségi vizsgára való készülésen át a versenyekre való felkés…

A Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ című könyv egy 2013-ban megjelent, 168 oldalból álló, 5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Dobcsányi János, Sörös Katalin írt és a Maxim Könyvkiadó adja ki a 9789632612232 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dobcsányi János, Sörös Katalin: Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dobcsányi János, Sörös Katalin: Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ PDF, Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ PDF letöltés, Dobcsányi János, Sörös Katalin: Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ ePUB, Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ ePUB letöltés, Dobcsányi János, Sörös Katalin: Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ Mobi, Feladattornyok matematikából – GYAKORLÁSHOZ ÉS ÉRETTSÉGI FELKÉSZÜLÉSHEZ Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dobcsányi János, Sörös Katalin további könyvei

Maxim Könyvkiadó kiadó további könyvei

5-12 évfolyam, Matematika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

168 oldalas könyvek

9789632612232 ISBN-számú könyvek

Összes könyv