Dobos Éva (Szerk.): Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert

Dobos Éva (Szerk.) könyve: Biokert - veteményeskert, gyümölcsös, díszkert | könyv borító

Sok hasznos gyakorlati útmutatót talál ebben a könyvben a zöldség- és gyümölcstermesztés, illetve a díszkertgondozás minden fontos területén alkalmazható biomódszerekről, akár kezdő, akár gyakorlott kertészkedő. Az érthető, egyértelmű leírások segítségével nem lehet más az eredmény, csak gyönyörű kert, ahol mindenki jól érzi magát, és az egészséges termé…

A Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert című könyv egy 2018-ban megjelent, 130 oldalból álló, Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Dobos Éva (Szerk.) írt és a Ezermester 2000 Kft. adja ki a 9772061518800 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dobos Éva (Szerk.): Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dobos Éva (Szerk.): Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert PDF, Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert PDF letöltés, Dobos Éva (Szerk.): Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert ePUB, Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert ePUB letöltés, Dobos Éva (Szerk.): Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert Mobi, Biokert – veteményeskert, gyümölcsös, díszkert Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dobos Éva (Szerk.) további könyvei

Ezermester 2000 Kft. kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kertépítés, kerti munkák, Növény és kert kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

130 oldalas könyvek

9772061518800 ISBN-számú könyvek

Összes könyv