Dobrosi Attila: Új kor

Dobrosi Attila könyve: Új kor | könyv borító

Cím:

Kiadó:

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Aki nem városban nő fel, az mindig is vidéki marad. A falu, a község, a város, és a főváros: fokozatok, szintek egy ember életében. A fővárosban ragadt vidéki ember szemével más a világ a nyüzsgés kellős közepén. Számára Budapest, a főváros az élet egy új korszaka. Egy másik világ. Egy idegen, sokszor személytelenül könyörtelen világban élni… Egy Új korban …

A Új kor című könyv egy 2008-ban megjelent, 98 oldalból álló, Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyv, melyet Dobrosi Attila írt és a Novum Verlag adja ki a 9789639842151 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dobrosi Attila: Új kor egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dobrosi Attila: Új kor PDF, Új kor PDF letöltés, Dobrosi Attila: Új kor ePUB, Új kor ePUB letöltés, Dobrosi Attila: Új kor Mobi, Új kor Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dobrosi Attila további könyvei

Novum Verlag kiadó további könyvei

Irodalom, Szépirodalom kategóriájú könyvek

2008-ban megjelent könyvek

98 oldalas könyvek

9789639842151 ISBN-számú könyvek

Összes könyv