Domokos György: A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510

Domokos György könyve: A jámbor Herkules - Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 | könyv borító

A XVI. század első évtizedében Egerből és más magyar városokból tudósít bennünket egy kíváncsi olasz: hogyan vadászott a magyar király gepárddal, hányan haltak meg nap mint nap pestisben, mivel kedveskedtek a magyar főuraknak, honnan szerezték be a fegyvereket, lovakat és prémeket a ferrarai udvar számára, hogyan juttatták el oda az egri püspökség jövedelmét. Ercole…

A A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 című könyv egy 2019-ban megjelent, 232 oldalból álló, Magyar történelem, Történelem, Általános kategóriájú könyv, melyet Domokos György írt és a Balassi Kiadó adja ki a 9789634560401 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Domokos György: A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Domokos György: A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 PDF, A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 PDF letöltés, Domokos György: A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 ePUB, A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 ePUB letöltés, Domokos György: A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 Mobi, A jámbor Herkules – Estei Hippolit bíboros egri kormányzója, Ercole Pio beszámolói Magyarországról 1508-1510 Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Domokos György további könyvei

Balassi Kiadó kiadó további könyvei

Magyar történelem, Történelem, Általános kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789634560401 ISBN-számú könyvek

Összes könyv