Domokos László: Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze

Domokos László könyve: Ellenőrzés - a fenntartható jó kormányzás eszköze | könyv borító

“Okleveles közgazdászként végeztem 1988-ban a Janus Pannonius Tudományegyetem Közgazdaságtudományi Karán, 1991-ben szakközgazdászként a Budapesti Közgazdaságtudományi Egyetem Továbbképző Intézetében. 1988-1990 között osztályvezető voltam, majd az azt követő négy évben Békéscsaba Megyei Jogú Város alpolgármestereként dolgoztam. 1995-1998 között gazdasági tanác…

A Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze című könyv egy 2019-ban megjelent, 220 oldalból álló, Nemzetgazdaságtan, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyv, melyet Domokos László írt és a Akadémiai Kiadó adja ki a 9789630599665 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Domokos László: Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Domokos László: Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze PDF, Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze PDF letöltés, Domokos László: Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze ePUB, Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze ePUB letöltés, Domokos László: Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze Mobi, Ellenőrzés – a fenntartható jó kormányzás eszköze Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Domokos László további könyvei

Akadémiai Kiadó kiadó további könyvei

Nemzetgazdaságtan, Társadalomtudomány Közgazdaság kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

220 oldalas könyvek

9789630599665 ISBN-számú könyvek

Összes könyv