Dr. Devorah Heitner: Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat?

Dr. Devorah Heitner könyve: Képernyőtudatos család - Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? | könyv borító

Hogyan?teremthetünk egyensúlyt a?képernyőidő?és egyéb tevékenységek között? Miként tanulhatunk bele gyerekeink digitális életének mentorálásába?Hogyan alakíthatja gyerekünk kellő önállóság mellett, mégis biztonságban digitális szokásait? Sokszor úgy érezzük, gyerekünk le sem teszi a kezéből a mobiltelefont, és jogos lehet a félelmünk, hogy a digitális eszkö…

A Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? című könyv egy 2018-ban megjelent, 288 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyv, melyet Dr. Devorah Heitner írt és a HVG Könyvek kiadó adja ki a 9789633045893 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Devorah Heitner: Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Devorah Heitner: Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? PDF, Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? PDF letöltés, Dr. Devorah Heitner: Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? ePUB, Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? ePUB letöltés, Dr. Devorah Heitner: Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? Mobi, Képernyőtudatos család – Hogyan neveljünk digitális bennszülötteinkből digitális írástudókat? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Devorah Heitner további könyvei

HVG Könyvek kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

288 oldalas könyvek

9789633045893 ISBN-számú könyvek

Összes könyv