Dr. Fehér György: A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt!

Dr. Fehér György könyve: A bolgár tengerpart - Utazzunk együtt! | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

84 oldalba sűrítve az adott területre vonatkozó leglényegesebb információk, tudnivalók. Számos színes fotóval éstájékozódást segítő részletes térképekkel.

A A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! című könyv egy 2013-ban megjelent, 142 oldalból álló, Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Dr. Fehér György írt és a Hibernia Nova Kiadó adja ki a 9789637617713 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Fehér György: A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Fehér György: A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! PDF, A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! PDF letöltés, Dr. Fehér György: A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! ePUB, A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! ePUB letöltés, Dr. Fehér György: A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! Mobi, A bolgár tengerpart – Utazzunk együtt! Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Fehér György további könyvei

Hibernia Nova Kiadó kiadó további könyvei

Európa, Országok, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

142 oldalas könyvek

9789637617713 ISBN-számú könyvek

Összes könyv