Dr. Friedhelm Mühleib: Vitaminok – Fitten, szépen, egészségesen

Dr. Friedhelm Mühleib könyve: Vitaminok - Fitten, szépen, egészségesen | könyv borító

A könyvből megtudhatjuk, mennyi vitamint igényelnek a felnőttek a gyermekek és az idősek, hogyan hatnak a vitaminok, mennyit igényel belőlük a szervezetünk és melyek a legjobb vitaminforrások. Jó tanácsokat találunk az élelmiszerek vásárlásához, tárolásához és elkészítéséhez.

A Vitaminok – Fitten, szépen, egészségesen című könyv egy 2003-ban megjelent, 112 oldalból álló, Egyéb, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyv, melyet Dr. Friedhelm Mühleib írt és a Holló és Társa adja ki a 9789636840839 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Friedhelm Mühleib: Vitaminok – Fitten, szépen, egészségesen egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Friedhelm Mühleib további könyvei

Holló és Társa kiadó további könyvei

Egyéb, Életmód, egészség Orvosi kategóriájú könyvek

2003-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789636840839 ISBN-számú könyvek

Összes könyv