Dr. Gellén Márton PhD: Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai

Dr. Gellén Márton PhD könyve: Állam és közigazgatás új szerepben - Közigazgatási reformok és az államszerep változásai | könyv borító

E kötet az állam szerepének változásait kutatja olyan nézőpontból, hogy e változások hogyan mennek végbe a közigazgatási reformokon keresztül. A magyar állam szerepe rendkívül gyorsan változott az elmúlt évtizedekben, hiszen a diktatúra totális államától sikerült eljutni odáig, hogy reálissá vált az úgynevezett “minimális állam” megteremtése. Abban a korban, amik…

A Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai című könyv egy 2013-ban megjelent, 238 oldalból álló, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Dr. Gellén Márton PhD írt és a Nemzeti Közszolgálati és Tankönyv Kiadó Zrt. adja ki a 9786155344398 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Gellén Márton PhD: Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Gellén Márton PhD: Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai PDF, Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai PDF letöltés, Dr. Gellén Márton PhD: Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai ePUB, Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai ePUB letöltés, Dr. Gellén Márton PhD: Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai Mobi, Állam és közigazgatás új szerepben – Közigazgatási reformok és az államszerep változásai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Gellén Márton PhD további könyvei

Nemzeti Közszolgálati és Tankönyv Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

238 oldalas könyvek

9786155344398 ISBN-számú könyvek

Összes könyv