Dr. Gósy Mária: Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap

Dr. Gósy Mária könyve: Gmp-diagnosztika - A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok  - 1 db CD, 50 db tesztlap | könyv borító

A GMP-diagnosztika 3-6 év közötti gyermekek beszédfeldolgozását, vagyis a beszédészlelési és a beszédmegértési folyamatokat vizsgálja. Ezeknek a folyamatoknak az életkori szintű működése szükséges az ép, tiszta beszédhez, az olvasás és írás elsajátításához, a tanuláshoz. Különféle jelzések utalnak a részfolyamatok zavarára, például a tartós beszédhiba, az…

A Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap című könyv egy 1996-ban megjelent, 73 oldalból álló, Beszédjavító, Gyógypedagógia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Dr. Gósy Mária írt és a NIKOL KKT adja ki a 9789638520593 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Gósy Mária: Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Gósy Mária: Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap PDF, Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap PDF letöltés, Dr. Gósy Mária: Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap ePUB, Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap ePUB letöltés, Dr. Gósy Mária: Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap Mobi, Gmp-diagnosztika – A beszédészlelés és a beszédmegértés folyamatának vizsgálata, fejlesztési javaslatok – 1 db CD, 50 db tesztlap Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Gósy Mária további könyvei

NIKOL KKT kiadó további könyvei

Beszédjavító, Gyógypedagógia, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

1996-ban megjelent könyvek

73 oldalas könyvek

9789638520593 ISBN-számú könyvek

Összes könyv