Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket

Dr. Jan Yager könyve: Azt hittem, barátok vagyunk! - Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket | könyv borító

Hogy tehetted ezt velem?! Mindannyiunknak voltak már rosszul végződött barátságai… Elhidegülés vagy vérlázító árulás – egy ártalmas barátság megkeserítheti az életünket, veszélyeztetheti a munkahelyi sikereket, sőt még a szerelmi kapcsolatokba is csúnyán belerondíthat. Dr. Jan Yager, a téma nemzetközileg elismert szakértője bemutatja, mi vezet egy baráti kapcsolat…

A Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket című könyv egy 2012-ban megjelent, 304 oldalból álló, Egyéb kategóriájú könyv, melyet Dr. Jan Yager írt és a Athenaeum Kiadó adja ki a 9789632932217 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket PDF, Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket PDF letöltés, Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket ePUB, Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket ePUB letöltés, Dr. Jan Yager: Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket Mobi, Azt hittem, barátok vagyunk! – Mit tegyünk, ha a barátunk elárul, megbánt vagy elhagy minket Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Jan Yager további könyvei

Athenaeum Kiadó kiadó további könyvei

Egyéb kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

304 oldalas könyvek

9789632932217 ISBN-számú könyvek

Összes könyv