Dr. Ranschburg Jenő: Az én… és a másik

Dr. Ranschburg Jenő könyve: Az én... és a másik | könyv borító

A könyv a gyermekek emberi kapcsolataival foglalkozik. Mindenekelőtt a gyermek és az anya viszonyát mutatja be, de sorra kerülő a nevelő és az apa is. A kortárs kapcsolatokból a játékot, a jószívűséget és az agressziót emeli ki, és bemutatja az agresszív gyerek portréját: milyen feltételek mentén válik az óvodáskorú gyerek agresszívvé, és melyek azok a konkrét neve…

A Az én… és a másik című könyv egy 2014-ban megjelent, 200 oldalból álló, Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet dr. Ranschburg Jenő írt és a Saxum Kiadó adja ki a 9789632482408 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a dr. Ranschburg Jenő: Az én… és a másik egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: dr. Ranschburg Jenő: Az én… és a másik PDF, Az én… és a másik PDF letöltés, dr. Ranschburg Jenő: Az én… és a másik ePUB, Az én… és a másik ePUB letöltés, dr. Ranschburg Jenő: Az én… és a másik Mobi, Az én… és a másik Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

dr. Ranschburg Jenő további könyvei

Saxum Kiadó kiadó további könyvei

Gyermekek és szülők, Gyermeknevelés, Pszichológia, Szociálpszichológia, társas kapcsolatok, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

200 oldalas könyvek

9789632482408 ISBN-számú könyvek

Összes könyv