Dr. Sipos Béla Zoltán: Gyümölcstermesztési ismeretek

Dr. Sipos Béla Zoltán könyve: Gyümölcstermesztési ismeretek | könyv borító

A könyvet író szerzők és közreműködők szokatlan feladatra vállalkoztak. Egy viszonylag kis terjedelmű könyvben összefoglalták azokat az alapvető tudnivalókat, amelyek a gyümölcstermesztők számára figyelemfelkeltők, sok esetben nélkülözhetetlenek. A 19 gyümölcsfaj fajtaleírása útbaigazítja az olvasókat, hogy a gyümölcstelepítésre szánt területet milyen gyümö…

A Gyümölcstermesztési ismeretek című könyv egy 2014-ban megjelent, 320 oldalból álló, Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Dr. Sipos Béla Zoltán írt és a Mezőgazda Kiadó adja ki a 9789632865829 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Sipos Béla Zoltán: Gyümölcstermesztési ismeretek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Sipos Béla Zoltán további könyvei

Mezőgazda Kiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyvek

2014-ban megjelent könyvek

320 oldalas könyvek

9789632865829 ISBN-számú könyvek

Összes könyv