Dr. Yang Jwing-Ming: Qigong – Egészség és harci művészetek

Dr. Yang Jwing-Ming könyve: Qigong - Egészség és harci művészetek | könyv borító

Teljes útmutató a harcművészeti qigong-hozIzomerőt és vitalitást szerezhet, gyarapítsa harci erejét, tanuljon meditációt, amellyel erősebben összpontosíthat, és tovább élhet. A könyv gyógyító qigong-gyakorlatokat és nyugtató masszázstechnikákat is tartalmaz, amelyekkel gyorsabban gyógyulhat betegségből, sérülésből. Ezen kívül, Dr. Yang tárgyalja a qigong és az …

A Qigong – Egészség és harci művészetek című könyv egy 2017-ban megjelent, 175 oldalból álló, Küzdősportok, harcművészet, Sport kategóriájú könyv, melyet Dr. Yang Jwing-Ming írt és a Lunarimpex Kiadó adja ki a 9789639219991 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Dr. Yang Jwing-Ming: Qigong – Egészség és harci művészetek egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Dr. Yang Jwing-Ming: Qigong – Egészség és harci művészetek PDF, Qigong – Egészség és harci művészetek PDF letöltés, Dr. Yang Jwing-Ming: Qigong – Egészség és harci művészetek ePUB, Qigong – Egészség és harci művészetek ePUB letöltés, Dr. Yang Jwing-Ming: Qigong – Egészség és harci művészetek Mobi, Qigong – Egészség és harci művészetek Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Dr. Yang Jwing-Ming további könyvei

Lunarimpex Kiadó kiadó további könyvei

Küzdősportok, harcművészet, Sport kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

175 oldalas könyvek

9789639219991 ISBN-számú könyvek

Összes könyv