Eberhard Straub: Az élő város – Az urbánus életformák változásai

Eberhard Straub könyve: Az élő város - Az urbánus életformák változásai | könyv borító

A város mindenkié. Ettől a régi európai ígérettől mostanra a legtöbb városlakót félelem tölti el. A neves német publicista, Eberhard Straub az európai nagyvárosok közel háromezer éves evolúcióját írja meg, mely során egyes metropoliszok elszunnyadtak, mások megnyílva életre keltek: a Földközi-térség divatját exportáló Athén, a keresztényként kétszeresen örö…

A Az élő város – Az urbánus életformák változásai című könyv egy 2018-ban megjelent, 232 oldalból álló, Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyv, melyet Eberhard Straub írt és a Typotex Kiadó adja ki a 9789632799865 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eberhard Straub: Az élő város – Az urbánus életformák változásai egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Eberhard Straub: Az élő város – Az urbánus életformák változásai PDF, Az élő város – Az urbánus életformák változásai PDF letöltés, Eberhard Straub: Az élő város – Az urbánus életformák változásai ePUB, Az élő város – Az urbánus életformák változásai ePUB letöltés, Eberhard Straub: Az élő város – Az urbánus életformák változásai Mobi, Az élő város – Az urbánus életformák változásai Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eberhard Straub további könyvei

Typotex Kiadó kiadó további könyvei

Szociológia, Társadalomtudomány kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

232 oldalas könyvek

9789632799865 ISBN-számú könyvek

Összes könyv