Eckart Haenchen: Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés

Eckart Haenchen könyve: Rózsák - Fajták - Gondozás - Metszés | könyv borító

Szinte nincs még egy növény, amely ennyire alakgazdag lenne, mint a rózsa. E könyv ismerteti a fajtákkal, az ültetéssel, a metszéssel, a növényvédelemmel, teleltetéssel kapcsolatos tudnivalókat, hogy csak kertünk adottságainak, éghajlati jellegzetességeinek, valamint nem utolsó sorban saját elképzeléseinknek ismeretében tudjunk rózsát nevelni. A tartalomból:A rózsakert…

A Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés című könyv egy 2016-ban megjelent, 96 oldalból álló, Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Eckart Haenchen írt és a Cser Kiadó adja ki a 9789632784519 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eckart Haenchen: Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Eckart Haenchen: Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés PDF, Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés PDF letöltés, Eckart Haenchen: Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés ePUB, Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés ePUB letöltés, Eckart Haenchen: Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés Mobi, Rózsák – Fajták – Gondozás – Metszés Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eckart Haenchen további könyvei

Cser Kiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

96 oldalas könyvek

9789632784519 ISBN-számú könyvek

Összes könyv