Eduardo Trujillo: Kezdők tematikus szótára – Magyar-angol – Otthon

Eduardo Trujillo könyve: Kezdők tematikus szótára - Magyar-angol - Otthon | könyv borító

Ezek a vidám füzetek kincset érnek a nyelvtanuló gyerekeknek. A tematikusan összeállított kötetekben a gyermekek életében jelentős szerepet játszó, jól ismert helyszínek vonulnak fel, így könnyen megjegyezhetik az ezekhez kötődő angol vagy német kifejezéseket is. A füzet közepén lévő matricák segítségével pedig rögtön be is gyakorolhatják a szavakat.

A Kezdők tematikus szótára – Magyar-angol – Otthon című könyv egy 2016-ban megjelent, 8 oldalból álló, 3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyv, melyet Eduardo Trujillo írt és a Napraforgó adja ki a 9789634457039 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eduardo Trujillo: Kezdők tematikus szótára – Magyar-angol – Otthon egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eduardo Trujillo további könyvei

Napraforgó kiadó további könyvei

3-6 éveseknek, Gyermek- és ifjúsági Kifestők, foglalkoztatók kategóriájú könyvek

2016-ban megjelent könyvek

8 oldalas könyvek

9789634457039 ISBN-számú könyvek

Összes könyv