Első Képeskönyvem – Állatok

könyve: Első Képeskönyvem - Állatok | könyv borító

Ennek a gazdag képeskönyvnek a segítségével a gyerekek megannyi állatot ismerhetnek meg a macskától kezdve a zsiráfon és a mosómedvén át az elefántig.A lapok alján szereplő egyszerű és játékos kérdések játszva segítik a számok tanulását, a színek felismerését, a célirányos keresést és a szókincs bővülését.A gyerekek így játékosan szereznek új ismereteket…

A Első Képeskönyvem – Állatok című könyv egy 2018-ban megjelent, 16 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyv, melyet írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634373339 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Első Képeskönyvem – Állatok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Első Képeskönyvem – Állatok PDF, Első Képeskönyvem – Állatok PDF letöltés, : Első Képeskönyvem – Állatok ePUB, Első Képeskönyvem – Állatok ePUB letöltés, : Első Képeskönyvem – Állatok Mobi, Első Képeskönyvem – Állatok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Leporellók, lapozók kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

16 oldalas könyvek

9789634373339 ISBN-számú könyvek

Összes könyv