Emmanuel Cerisier: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve

Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud, Daniell Elisseeff könyve: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve | könyv borító

Amikor Gutenberg feltalálta a cserélhető betűelemekkel való nyomtatást 1450-ben, vajon sejtette-e, hogy a kínai Pi Seng már 400 évvel korábban ismerte ezt az eljárást?Kolumbusz Kristóf vajon gyanította-e, hogy több évszázaddal őt megelőzve 100 méteres kínai hajók mintegy ezer emberrel a fedélzetükön a tengerek meghódítására indultak? A kínai találmányok – mint a po…

A Kínai tudományok és találmányok nagy könyve című könyv egy 2013-ban megjelent, 64 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud írt és a Móra Könyvkiadó adja ki a 9789631194173 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve PDF, Kínai tudományok és találmányok nagy könyve PDF letöltés, Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve ePUB, Kínai tudományok és találmányok nagy könyve ePUB letöltés, Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud: Kínai tudományok és találmányok nagy könyve Mobi, Kínai tudományok és találmányok nagy könyve Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Daniell Elisseeff, Emmanuel Cerisier, Jean-Michel Billioud további könyvei

Móra Könyvkiadó kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

64 oldalas könyvek

9789631194173 ISBN-számú könyvek

Összes könyv