Építészet és kultúra II. – Esszék az építészetről, kultúráról, művészekről és művekről

könyve: Építészet és kultúra II. - Esszék az építészetről, kultúráról, művészekről és művekről | könyv borító

Az építészet soha nem vizsgálható önmagában, az adott történelmi korszak, kultúra, társadalom, gazdasági helyzet, technikai színvonal figyelmen kívül hagyásával, megszámlálhatatlan módon kapcsolódik a kultúra más területeihez. A kétkötetes könyv tizenhat esszéből áll, négy tematikus csoportba osztva, kötetenként 8-8 írást tartalmazva. A könyv végigvezeti az o…

A Építészet és kultúra II. – Esszék az építészetről, kultúráról, művészekről és művekről című könyv egy 2019-ban megjelent, 280 oldalból álló, Művészet Művészettörténet Egyetemes műv.történet, Összefoglaló kategóriájú könyv, melyet írt és a TERC Kft. adja ki a 9786155445644 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Építészet és kultúra II. – Esszék az építészetről, kultúráról, művészekről és művekről egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák:

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

TERC Kft. kiadó további könyvei

Művészet Művészettörténet Egyetemes műv.történet, Összefoglaló kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

280 oldalas könyvek

9786155445644 ISBN-számú könyvek

Összes könyv