Erdősi Ferenc: A közeledő Távol-Kelet

Erdősi Ferenc könyve: A közeledő Távol-Kelet - A transzeurázsiai közlekedési kapcsolatok jelene és jövője | könyv borító

Kelet- és Délkelet-Ázsia súlya a világgazdaságban megállíthatatlanul növekszik. A globális gazdaság elsőszámú erőközpontjává előlépő Távol-Keletnek Észak-Amerika után a második legnagyobb kereskedelmi partnere Európa. Erdősi Ferenc könyve azt vizsgálja, hogy milyen természeti, gazdasági, politikai és logisztikai feltételei vannak a Távol-Kelet és Európa közöt…

A A közeledő Távol-Kelet című könyv egy 2013-ban megjelent, 282 oldalból álló, Földrajz Egyéb, Természettudomány Földrajz Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Erdősi Ferenc írt és a Publikon Kiadó, IDResearch Kutatási és Képzési Kft. adja ki a 9786155001628 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Erdősi Ferenc: A közeledő Távol-Kelet egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Erdősi Ferenc: A közeledő Távol-Kelet PDF, A közeledő Távol-Kelet PDF letöltés, Erdősi Ferenc: A közeledő Távol-Kelet ePUB, A közeledő Távol-Kelet ePUB letöltés, Erdősi Ferenc: A közeledő Távol-Kelet Mobi, A közeledő Távol-Kelet Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Erdősi Ferenc további könyvei

Publikon Kiadó, IDResearch Kutatási és Képzési Kft. kiadó további könyvei

Földrajz Egyéb, Természettudomány Földrajz Természettudomány kategóriájú könyvek

2013-ban megjelent könyvek

282 oldalas könyvek

9786155001628 ISBN-számú könyvek

Összes könyv