Esterházy Péter: A bűnös

Esterházy Péter, Szüts Miklós könyve: A bűnös | könyv borító

Néhány éve Szüts Miklós akvarell naplójegyzeteit látva mondta Esterházy Péter, majd írok hozzájuk gyilkossági történeteket. Nem egészen így lett. A napló ott hevert az írónál, közben megjelent A kardozós változat, A Márk-változat és Az évek iszkolása. Végül egyetlen gyilkosság története született meg, de az mindent überel.

A A bűnös című könyv egy 2015-ban megjelent, 80 oldalból álló, Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyv, melyet Esterházy Péter, Szüts Miklós írt és a Magvető Könyvkiadó adja ki a 9789631433685 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Esterházy Péter, Szüts Miklós: A bűnös egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Esterházy Péter, Szüts Miklós: A bűnös PDF, A bűnös PDF letöltés, Esterházy Péter, Szüts Miklós: A bűnös ePUB, A bűnös ePUB letöltés, Esterházy Péter, Szüts Miklós: A bűnös Mobi, A bűnös Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Esterházy Péter, Szüts Miklós további könyvei

Magvető Könyvkiadó kiadó további könyvei

Irodalom Szépirodalom Próza Magyar irodalom Elbeszélések, novellák, Kortárs kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

80 oldalas könyvek

9789631433685 ISBN-számú könyvek

Összes könyv