Eva-Maria Dreyer: Vadnövények, bogyók és gombák

Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer könyve: Vadnövények, bogyók és gombák - felismerése, gyűjtése és felhasználása - 119 recepttel | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Csalánból és százszorszépből gyorsan elkészíthető egy vadnövénysaláta. De próbálta már a saját sütésű bodzakenyeret, a fűszeres-medvehagymás olajat, vagy az ízletes podagrafüves burgonyát? A természet tele van kulináris finomságokkal! Hogyan lehet az ehető vadvirágokat felismerni és frissen, ízletesen elkészíteni? Mindezt megtalálhatja ebben a praktikus könyvben…

A Vadnövények, bogyók és gombák című könyv egy 2010-ban megjelent, 176 oldalból álló, Biológia, Természettudomány kategóriájú könyv, melyet Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9789637268847 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer: Vadnövények, bogyók és gombák egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer: Vadnövények, bogyók és gombák PDF, Vadnövények, bogyók és gombák PDF letöltés, Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer: Vadnövények, bogyók és gombák ePUB, Vadnövények, bogyók és gombák ePUB letöltés, Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer: Vadnövények, bogyók és gombák Mobi, Vadnövények, bogyók és gombák Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Eva-Maria Dreyer, Wolfgang Dreyer további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Biológia, Természettudomány kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

176 oldalas könyvek

9789637268847 ISBN-számú könyvek

Összes könyv