Farkas Róbert: Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő?

Farkas Róbert könyve: Első könyvem a téridőről - Mitől lassul az idő? | könyv borító

Farkas Róbert, az Astronaut néven ismert grafikus lányának írta és rajzolta meg az Eszes Róka-sorozat első kötetét. Az Első könyvem az univerzumról később kisgyerekek százaihoz hozta közel az égbolt csodáit, míg a sorozatban megjelent második könyv, az Első könyvem a fénysebességről a fény és gravitáció kérdéseivel foglalkozott a legkisebbek számára is érthető…

A Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? című könyv egy 2018-ban megjelent, 36 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyv, melyet Farkas Róbert írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634373292 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Farkas Róbert: Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Farkas Róbert: Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? PDF, Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? PDF letöltés, Farkas Róbert: Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? ePUB, Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? ePUB letöltés, Farkas Róbert: Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? Mobi, Első könyvem a téridőről – Mitől lassul az idő? Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Farkas Róbert további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tudomány és természet kategóriájú könyvek

2018-ban megjelent könyvek

36 oldalas könyvek

9789634373292 ISBN-számú könyvek

Összes könyv