Fehér Krisztián: 3D programozás

Fehér Krisztián könyve: 3D programozás | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

3D programozási elméletről sokat olvasni, de annál kevesebb információ lelhető fel konkrét programírási fogásokról. Jelen kiadvány érthető és gyakorlatias bemutatását adja a legalapvetőbb algoritmusoknak, melyek segítségével az olvasó felkészültségétől függően akár egy hétvége alatt kibővítheti saját alkalmazásait személyre szabott 3D megjelenítéssel. A leg…

A 3D programozás című könyv egy 2019-ban megjelent, 50 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Fehér Krisztián írt és a Fehér Krisztián adja ki a 9786150063669 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fehér Krisztián: 3D programozás egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fehér Krisztián: 3D programozás PDF, 3D programozás PDF letöltés, Fehér Krisztián: 3D programozás ePUB, 3D programozás ePUB letöltés, Fehér Krisztián: 3D programozás Mobi, 3D programozás Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fehér Krisztián további könyvei

Fehér Krisztián kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

50 oldalas könyvek

9786150063669 ISBN-számú könyvek

Összes könyv