Fehér Krisztián: Gamepad programozása PC-n

Fehér Krisztián könyve: Gamepad programozása PC-n | könyv borító

A játékvezérlők programozása Windows alatt sokkal egyszerűbb, mint gondolnánk! Ez a kiadvány bemutatja, hogyan kérdezhetjük le játékvezérlők állapotát a Windows SDK alapértelmezett eszközeivel. Ennek a tudásnak a birtokában egyszerre akár 16 darab gamepad állapotát is lekérdezhetjük programjainkban. Bónuszként pedig egy Pong-hoz hasonló retró játékprogram teljes for…

A Gamepad programozása PC-n című könyv egy 2020-ban megjelent, 32 oldalból álló, Informatika, Tankönyv, segédkönyv Főiskola, egyetem kategóriájú könyv, melyet Fehér Krisztián írt és a Fehér Krisztián adja ki a 9786150073347 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fehér Krisztián: Gamepad programozása PC-n egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fehér Krisztián: Gamepad programozása PC-n PDF, Gamepad programozása PC-n PDF letöltés, Fehér Krisztián: Gamepad programozása PC-n ePUB, Gamepad programozása PC-n ePUB letöltés, Fehér Krisztián: Gamepad programozása PC-n Mobi, Gamepad programozása PC-n Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fehér Krisztián további könyvei

Fehér Krisztián kiadó további könyvei

Informatika, Tankönyv, segédkönyv Főiskola, egyetem kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

32 oldalas könyvek

9786150073347 ISBN-számú könyvek

Összes könyv