Fehér Krisztián: Szupergyors rajzoló algoritmusok

Fehér Krisztián könyve: Szupergyors rajzoló algoritmusok | könyv borító

A dupla pufferelés, a pixelszintű alakzatrajzolás és a mélységpuffer rendkívül hatékony grafikus megjelenítést tesznek lehetővé számítógépen, mégis nehéz használható algoritmusokat találni hozzájuk. Ez a kiadvány pontosan erre kínál megoldást. A könyv a Direct2D használatán keresztül mutatja be ezeket a technikákat, melyek segítségével akár túl is szárnyalhat…

A Szupergyors rajzoló algoritmusok című könyv egy 2020-ban megjelent, 36 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Fehér Krisztián írt és a Fehér Krisztián adja ki a 9786150068404 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fehér Krisztián: Szupergyors rajzoló algoritmusok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fehér Krisztián: Szupergyors rajzoló algoritmusok PDF, Szupergyors rajzoló algoritmusok PDF letöltés, Fehér Krisztián: Szupergyors rajzoló algoritmusok ePUB, Szupergyors rajzoló algoritmusok ePUB letöltés, Fehér Krisztián: Szupergyors rajzoló algoritmusok Mobi, Szupergyors rajzoló algoritmusok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fehér Krisztián további könyvei

Fehér Krisztián kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Informatika, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2020-ban megjelent könyvek

36 oldalas könyvek

9786150068404 ISBN-számú könyvek

Összes könyv