Feketéné Kordé Katalin: A Balaton és környéke

Feketéné Kordé Katalin könyve: A Balaton és környéke | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Ha Balaton, akkor nyár, meleg napsütés, simogató, lágy víz, ezer szín; mozgalmas nyári nyaralóhelyek és csendes, családias üdülőtelepülések; a Tihanyi- félsziget hegyoldalában trónoló apátság; az önfeledt nyaralás élménye… A Balaton és a környező táj azonban ennél is többet nyújt: évmilliók formálta természeti környezet, változatos geológiai formák; a m…

A A Balaton és környéke című könyv egy 2005-ban megjelent, 787 oldalból álló, Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyv, melyet Feketéné Kordé Katalin írt és a Medicina Könyvkiadó Zrt. adja ki a 9789632438412 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Feketéné Kordé Katalin: A Balaton és környéke egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Feketéné Kordé Katalin: A Balaton és környéke PDF, A Balaton és környéke PDF letöltés, Feketéné Kordé Katalin: A Balaton és környéke ePUB, A Balaton és környéke ePUB letöltés, Feketéné Kordé Katalin: A Balaton és környéke Mobi, A Balaton és környéke Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Feketéné Kordé Katalin további könyvei

Medicina Könyvkiadó Zrt. kiadó további könyvei

Utazás, Útikönyvek kategóriájú könyvek

2005-ban megjelent könyvek

787 oldalas könyvek

9789632438412 ISBN-számú könyvek

Összes könyv