Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése

Ferenczi Attila könyve: A magyar futballkultúra kivégzése | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Tudja e- miért beteg a magyar futball?Ismeri a valódi diagnózist, vagy csak sejtései vannak?Gondolata volna-e, hogy elődeink a világ legkorszerűbb játékelméletét hagyományozták ránk?Szeretné tudni, hogy ki, mikor és hová süllyesztette elődeink szellemi örökségét?Hitte volna, hogy az Aranycsapat sikere nem a szerencsecsillagok együttállásának köszönhetőek, hanem egy e…

A A magyar futballkultúra kivégzése című könyv egy 2015-ban megjelent, 334 oldalból álló, Labdarúgás, Sport kategóriájú könyv, melyet Ferenczi Attila írt és a Magánkiadás adja ki a 9789630893169 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése PDF, A magyar futballkultúra kivégzése PDF letöltés, Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése ePUB, A magyar futballkultúra kivégzése ePUB letöltés, Ferenczi Attila: A magyar futballkultúra kivégzése Mobi, A magyar futballkultúra kivégzése Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ferenczi Attila további könyvei

Magánkiadás kiadó további könyvei

Labdarúgás, Sport kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

334 oldalas könyvek

9789630893169 ISBN-számú könyvek

Összes könyv