Ferkai Marcell: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája

Ferkai Marcell könyve: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája - 1930-2010 | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

Száz játékos. Van köztük magyar, brazil, olasz, német, portugál, de még perui is. Ami összeköti őket: nélkülük szegényebb volna a labdarúgó-világbajnokságok története. És persze az ő karrierjük sem volna ugyanaz, ha nem vehetnek részt vb-n. Valaki ott tűnt fel (Pelé), valakit ott utáltak meg egy életre (Schumacher), valaki akkorra tartalékolta élete legfontosabb gó…

A A világbajnokságok legjobb 100 futballistája című könyv egy 2010-ban megjelent, 112 oldalból álló, Labdajátékok, Sport kategóriájú könyv, melyet Ferkai Marcell írt és a Aréna 2000 Kiadó adja ki a 9789639974265 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Ferkai Marcell: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Ferkai Marcell: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája PDF, A világbajnokságok legjobb 100 futballistája PDF letöltés, Ferkai Marcell: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája ePUB, A világbajnokságok legjobb 100 futballistája ePUB letöltés, Ferkai Marcell: A világbajnokságok legjobb 100 futballistája Mobi, A világbajnokságok legjobb 100 futballistája Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Ferkai Marcell további könyvei

Aréna 2000 Kiadó kiadó további könyvei

Labdajátékok, Sport kategóriájú könyvek

2010-ban megjelent könyvek

112 oldalas könyvek

9789639974265 ISBN-számú könyvek

Összes könyv