Fert Monika: Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je

Fert Monika könyve: Felnőni tabuk nélkül - Az Élet ABC-je | könyv borító

A könyv egy nagy felmérés alapján készült, mégpedig megkérdeztünk több száz tinit (iskolákban névtelen kérdőíveken keresztül), hogy mire kíváncsiak, miben igénylik a felvilágosítást,  milyen segítségre van szükségük, hogyan élik meg a kamaszkort. Készséggel álltak rendelkezésünkre, mivel őket akartuk meghallgatni, az ő véleményükre voltunk kíváncsiak. Ős…

A Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je című könyv egy 2017-ban megjelent, 272 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tinédzsereknek kategóriájú könyv, melyet Fert Monika írt és a KATICA KÖNYVMŰHELY adja ki a 9786155697159 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fert Monika: Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fert Monika: Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je PDF, Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je PDF letöltés, Fert Monika: Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je ePUB, Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je ePUB letöltés, Fert Monika: Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je Mobi, Felnőni tabuk nélkül – Az Élet ABC-je Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fert Monika további könyvei

KATICA KÖNYVMŰHELY kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Ifjúsági ism. terjesztő, Tinédzsereknek kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

272 oldalas könyvek

9786155697159 ISBN-számú könyvek

Összes könyv