Fojtik János: A nagy túlélő Időutazás a marketingben

Fojtik János, Veres Zoltán könyve: A nagy túlélő Időutazás a marketingben | könyv borító

A mai ember élettörténete a fogyasztás története. Az életünk során elfogyasztott termékek, szolgáltatások, médiatartalmak, kulturális tartalmak, ideológiák, de akár művészeti és vallási élmények is valamilyen marketingtevékenységgel kerülnek hozzánk. Ne ringassuk álomba magunkat – a felkelő nap látványát sem kapjuk már szlogen nélkül. Így aztán a hétköznapi …

A A nagy túlélő Időutazás a marketingben című könyv egy 2012-ban megjelent, 404 oldalból álló, Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyv, melyet Fojtik János, Veres Zoltán írt és a Akadémiai Kiadó Zrt. adja ki a 9789630592505 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Fojtik János, Veres Zoltán: A nagy túlélő Időutazás a marketingben egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Fojtik János, Veres Zoltán: A nagy túlélő Időutazás a marketingben PDF, A nagy túlélő Időutazás a marketingben PDF letöltés, Fojtik János, Veres Zoltán: A nagy túlélő Időutazás a marketingben ePUB, A nagy túlélő Időutazás a marketingben ePUB letöltés, Fojtik János, Veres Zoltán: A nagy túlélő Időutazás a marketingben Mobi, A nagy túlélő Időutazás a marketingben Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Fojtik János, Veres Zoltán további könyvei

Akadémiai Kiadó Zrt. kiadó további könyvei

Főiskola, egyetem, Tankönyv, segédkönyv kategóriájú könyvek

2012-ban megjelent könyvek

404 oldalas könyvek

9789630592505 ISBN-számú könyvek

Összes könyv