Frank Michael von Berger: Hagymás és gumós növények

Frank Michael von Berger könyve: Hagymás és gumós növények | könyv borító

A könyvben 200 növény tömör, rövid leírása és fotója szerepel. Mindent megtudhatunk egy-egy faj legfontosabb ismertetőjegyeiről és igényeiről. Az elhelyezés- és fajtajavaslat nagy segítséget nyújt a megfelelő fajok kiválasztásában, a szimbólumok pedig a gyors áttekintést könnyítik meg.

A Hagymás és gumós növények című könyv egy 2015-ban megjelent, 128 oldalból álló, Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyv, melyet Frank Michael von Berger írt és a Sziget Könyvkiadó adja ki a 9786155178702 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Frank Michael von Berger: Hagymás és gumós növények egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Frank Michael von Berger: Hagymás és gumós növények PDF, Hagymás és gumós növények PDF letöltés, Frank Michael von Berger: Hagymás és gumós növények ePUB, Hagymás és gumós növények ePUB letöltés, Frank Michael von Berger: Hagymás és gumós növények Mobi, Hagymás és gumós növények Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Frank Michael von Berger további könyvei

Sziget Könyvkiadó kiadó további könyvei

Kert és lakás, Kerti növények, Növény és kert kategóriájú könyvek

2015-ban megjelent könyvek

128 oldalas könyvek

9786155178702 ISBN-számú könyvek

Összes könyv