Futóarcok

könyve: Futóarcok | könyv borító

Megjelenés dátuma:

Oldalak száma:

Kategória: ,

A hobbifutók könyve A futás mindenkié, hallhattuk oly sokszor, és manapság tényleg “mindenki” elkezdett futni. Ha a szabadidős sportolást napjaink sikertörténetének tekintjük, ezen belül magasan a futás a legnépszerűbb sport. A csupasport.hu honlap gondozásában elkészült könyv egyedi fotókkal és interjúkkal mutatja be azokat a magyar példaképeket, akik meghatározzák …

A Futóarcok című könyv egy 2019-ban megjelent, 236 oldalból álló, Atlétika, Sport kategóriájú könyv, melyet írt és a Mediaworks Hungary Zrt. adja ki a 9786158085076 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a : Futóarcok egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: : Futóarcok PDF, Futóarcok PDF letöltés, : Futóarcok ePUB, Futóarcok ePUB letöltés, : Futóarcok Mobi, Futóarcok Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

– további könyvei

Mediaworks Hungary Zrt. kiadó további könyvei

Atlétika, Sport kategóriájú könyvek

2019-ban megjelent könyvek

236 oldalas könyvek

9786158085076 ISBN-számú könyvek

Összes könyv