Gáll Viktória Emese: Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel

Gáll Viktória Emese könyve: Ringató-mesék - Borsi a kertben - CD melléklettel | könyv borító

A Ringató-mesék harmadik kötetében Vica és kis tacskója, Borsi alig várja, hogy a hosszú tél után végre kiszabaduljon a kertbe. Lelkesen vetik bele magukat a tavaszi kerti munkákba, ültetnek és vetnek, csakhogy egy titokzatos erdei látogató rendszeresen megdézsmálja a veteményest, és föltúrja az ágyásokat, hiába őrjáratozik a kis kutya…Vica, a zenész gazdi ezúttal a…

A Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel című könyv egy 2017-ban megjelent, 173 oldalból álló, Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyv, melyet Gáll Viktória Emese írt és a KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT adja ki a 9789634370376 számú ISBN alatt.

Hogyan lehet letölteni?

Amennyiben a Gáll Viktória Emese: Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel egy szabadon terjeszthető könyv, a letöltés gombra kattintva különböző formátumokban ingyenesen lementhető, és egy olvasóprogrammal megnyitható (bővebben lent). Ha ez a könyv nem szabad hozzáférésű, vagy nem kaptunk felhatalmazást a terjesztéséhez, úgy oldalunkról jelenleg nem lehet letölteni. (Ebben az esetben csak a könyv adatait jelenítjük meg és kategorizáljuk.)

Milyen formátumokban lehet letölteni?

Többféle formátum közül választhatsz. A legelterjettebb formátum a PDF, az ePUB, és a Mobi.

Példák: Gáll Viktória Emese: Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel PDF, Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel PDF letöltés, Gáll Viktória Emese: Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel ePUB, Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel ePUB letöltés, Gáll Viktória Emese: Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel Mobi, Ringató-mesék – Borsi a kertben – CD melléklettel Mobi letöltés.

Ha ezeket a linkeket feltüntettük az oldalon, a könyv a megadott formátumban letölthető. Amennyiben hiányos, vagy nem léteznek a linkek, úgy nincs engedély a letöltéshez, de számos más könyv közül válogathatsz oldalunkon.

Érdekelnek a további könyvek?

Több száz ingyenesen letölthető, szabad hozzáférésű könyv megtalálható az oldalunkon. Az alábbiak lehet, hogy érdekelhetnek:

Gáll Viktória Emese további könyvei

KOLIBRI GYEREKKÖNYVKIADÓ KFT kiadó további könyvei

Gyermek- és ifjúsági, Gyermekversek, dalok kategóriájú könyvek

2017-ban megjelent könyvek

173 oldalas könyvek

9789634370376 ISBN-számú könyvek

Összes könyv